Пасти за зъби

Пасти за зъби


Покажи :
Сортиране по:

БОЧКО БЕБЕШКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50 МЛ С АРОМАТ НА БАНАН

БЕБЕШКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50 МЛ С АРОМАТ НА БАНАН - БОЧКОСпециалната формула с ниска абразивност нежно почиства първите зъбки. Натуралната съставка ксилитол предотв..

3.20лв.

БОЧКО БЕБЕШКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50 МЛ С АРОМАТ НА ЯГОДА

БОЧКО БЕБЕШКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50 МЛ С АРОМАТ НА ЯГОДА Специалната формула с ниска абразивност нежно почиства първите зъбки. Натуралната съставка ксилитол пре..

3.20лв.

Chicco Комплект успокояващ гел за венци с накрайник за масаж на венци

Комплект успокояващ гел и накрайник за масажиране на венци. Подходящ за бебета над 4 месеца.Разработен специално за спокойствието на бебетата, Chicco Gum Gel е ..

16.99лв.

CHICCO Плодова паста за зъби 50 мл. ЯГОДА

Характеристики:• С приятен плодов вкус на ягода и слабо абразивно действие;• Формула без консерванти;• Специално предназначена за деликатния емайл на детските з..

6.50лв.

CHICCO Плодова паста за зъби 50 мл.БАНАН И ЯБЪЛКА

Характеристики:• С приятен плодов вкус на ябълка и банан и слабо абразивно действие;• Формула без консерванти;• Специално предназначена за деликатния емайл на д..

6.50лв.

Chicco Успокояващ гел за венци с лайка

Разработен специално за спокойствието на бебетата, Chicco Gum Gel е нежен, идеален за използване преди и след началната фаза на никнене на зъбките, тъй като усп..

7.50лв.

Friendly Organic Органична бебешка паста за зъби 75мл

Специално разработена за бебета, пастата за зъби Friendly Organic® помага да се предотврати кариесът.Органичният екстракт от Алое Вера помага за успокояване на ..

10.90лв.

Friendly Organic Органична бебешка паста за зъби, 50 мл, FR-01727

Органична бебешка паста за зъби, Friendly Organic, 50 мл, FR-01727Friendly Organic Органична бебешка паста за зъби, 50 мл за чисти и здрави зъбки.Защо да купяПа..

8.90лв.

NUK пръстче за масаж + паста за зъби

NUK пръстче за масаж+паста за зъби за деца над 3месПастата за зъби почиства небцето, венците и зъбите. Не съдържа флуорид, безопасно при поглъщане. Им..

12.60лв.

БОЧКО ГЕЛ ЗА НИКНЕЩИ ЗЪБКИ

ГЕЛ ЗА НИКНЕЩИ ЗЪБКИ - БОЧКОС натурални съставки. С екстракти от лайка, шипка и градински чай. Богат на витамини C, B1, K и Е. С приятен плодов вкус. Не съдържа..

4.10лв.