Карнавални костъоми

Карнавални костъоми


Покажи :
Сортиране по:

Rubies Костюм BATGIRL

Костюм BATGIRL RubiesКомплекта се състои от блуза с качулка, панталони, колан, маска, ръкавици и комплект крила.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Com..

68.90лв.

Rubies Костюм BATGIRL

Костюм BATGIRL RubiesКомплекта се състои от блуза с качулка, панталони, колан, маска, ръкавици и комплект крила.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Com..

68.00лв.

Rubies Костюм BATMAN ARMOUR

Костюм BATMAN ARMOUR  RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон и маска. Обувките не са част част от комплекта.Официален лиценз..

59.90лв.

Rubies Костюм CATWOMAN

Костюм  CATWOMAN Rubies RubiesКомплекта се състои от цял костюм тип гащеризон, ботуши, колан, маска и диадема.Официален лицензен продукт на Rubies Costume ..

69.00лв.

Rubies Костюм DRAMA QUEENS

Костюм DRAMA QUEENS RubiesКомплекта се състои от рокля с принт череп, фуста, колан, мрежеста ръкавица и ботуши-винил.Официален лицензен продукт на Rubies Costum..

50.00лв.

Rubies Костюм FREDDY

Костюм FREDDY  RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон, ръкавици и маска. Обувките не са част част от комплекта.Официален лицензен..

68.90лв.

Rubies Костюм HARLEY QUINN

Костюм HARLEY QUINN RubiesКомплекта се състои от цял костюм, колан, аксесоар за китка и маска.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големия..

68.90лв.

Rubies Костюм Harry Potter Gryffindor

Костюм Harry Potter Gryffindor RubiesКомплекта се състои от черна роба със закопчаване.Оригинален продукт на Rubies Costume Company - най-големият световен диза..

70.00лв.

Rubies Костюм HULK

Костюм HULK  RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон и маска. Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият ..

70.00лв.

Rubies Костюм IRON MAN

Костюм IRON MAN RubiesКомплекта се състои от: цял гащеризон и маска. Костюма е за възрастни.Предлага се в размер: X-Large (виж таблицата на снимка 3)Официален л..

109.00лв.

Rubies Костюм IRON MAN

Костюм IRON MAN  RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон и маска. Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-голем..

70.00лв.

Rubies Костюм KYLO REN

Костюм KYLO REN RubiesКомплекта се състои от: роба, наметало с качулка, колан и маска. Мечът не е включен към комплекта. Костюма е за възрастни.Предлага се в ра..

279.00лв.

Rubies Костюм LADYBUG

Костюм LADYBUG RubiesКомплекта се състои от цял гащеризон и маска.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият световен дизайнер, произво..

50.00лв.

Rubies Костюм My Little Pony Twilight Sparkle

Костюм My Little Pony Twilight Sparkle RubiesКомплекта се състои от рокля с принт на Twilight Sparkle. Тя е тип ''балерина'', с къси тюлени ръкави и безбро..

68.90лв.

Rubies Костюм My Star Wars REY DELUXE

Костюм My Star Wars REY DELUXE RubiesКомплекта се състои от туника, панталон и отделни ръкави.Рей е герой от поредицата „Междузвездни войни“, който появява в се..

83.90лв.

Rubies Костюм OMBRE WITCH

Костюм OMBRE WITCH RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля със звездичка и шапка. В духа на Хелоуин преобразете се в тази вещерска рокля, с която ще изглежд..

44.00лв.

Rubies Костюм SUPERMAN Comic book

Костюм SUPERMAN Comic book RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон с наметало.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият..

68.00лв.

Rubies Костюм THOR

Костюм THOR  RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон с наметало и каска.Обувките не са част част от комплекта.Официален лицензен продукт на ..

68.90лв.

Rubies Костюм TIANA

Костюм TIANA RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля с принт на Феята Тиана с бяло цвете и пеплум. Пеплум е късата ивица плат, която се разкроява от областт..

49.90лв.

Rubies Костюм WONDER WOMAN

Костюм WONDER WOMAN RubiesКомплекта се състои от блуза, панталони, колан с ласо, корона и ръкавици.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-го..

68.90лв.

Rubies Костюм WONDER WOMAN

Костюм WONDER WOMAN RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля с наметало, корона за главата и ръкавици.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - ..

70.00лв.

Rubies Костюм WONDER WOMAN

Костюм WONDER WOMAN RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля в червено, синьо и златисто, заедно със златиста диадема и ръкавици в сребърен и златист цвят.Оф..

89.00лв.

Rubies Костюм Анна Frozen

Костюм Анна Frozen RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля на Анна с лъскави орнаменти и наметало.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най..

49.99лв.

Rubies Костюм Белл- Красавицата и Звяра

Костюм Белл- Красавицата и Звяра RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля с лъскави орнаменти и медальон с принт на Белл.Официален лицензен продукт на Rubies..

49.90лв.

Rubies Костюм Дарт Вейдър

Костюм Дарт Вейдър  RubiesКомплекта се състои от: цял гащеризон, ботуши, перелина и маска. Костюма е за възрастни.Предлага се в размер: X-Large (виж таблиц..

144.00лв.

Rubies Костюм Зомби Bell Hop

Костюм Зомби Bell Hop RubiesКомплекта се състои от: костюм две части-сако и панталон и маска към него.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най..

69.00лв.

Rubies Костюм Маршал Paw Patrol

Костюм Маршал Paw Patrol RubiesКомплект от цял гащеризон и шапка.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият световен дизайнер, производ..

59.00лв.

Rubies Костюм Миньон Стюарт

Костюм Миньон Стюарт RubiesКомплекта се състои от: надуваем костюм за възрастни. Към него има устройство с кабел за надуване.Работи с 4бр. батерии тип ''АА''- н..

225.00лв.

Rubies Костюм Мумията

Костюм Мумията RubiesКомплекта се състои от: костюм тип цял гащеризон с маска от плат и обувки.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големи..

68.00лв.

Rubies Костюм Пауър рейнджър червен

Костюм Пауър рейнджър червен RubiesКомплект от цял гащеризон и маска.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият световен дизайнер, прои..

69.00лв.

Rubies Костюм Пепеляшка - сърце

Костюм Пепеляшка - сърце RubiesКомплекта се състои от рокля с принт на Пепеляшка във формата на сърце. Тя е с презрамки и тюлени къси ръкави. Роклята е в светло..

68.00лв.

Rubies Костюм Рапунцел

Костюм Рапунцел RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля с медальон на Рапунцел във формата на сърце. Ръкавите са дълги с тюл, а роклята е в красив лилав цвя..

69.00лв.

Rubies Костюм Рапунцел - сърце

Костюм Рапунцел - сърце RubiesКомплекта се състои от рокля с принт на Рапунцел във формата на сърце. Ръкавите са дълги с тюл, а роклята е в красив лилав цвят с ..

62.00лв.

Rubies Костюм Снежанка - сърце

Костюм Снежанка - сърце RubiesКомплекта се състои от рокля с принт на Снежанка във формата на сърце. Роклята е с къси ръкави, лъскав брокат и вдигната яка.Офици..

68.00лв.

Rubies Костюм Спайдермен

Костюм Спайдермен  RubiesКомплекта се състои от: цял гащеризон и маска от плат. Костюма е за възрастни.Предлага се в размер: X-Large (виж таблицата на сним..

89.00лв.

Rubies Костюм Спящата красавица

Костюм Спящата красавица RubiesКомплекта се състои от сатенена рокля с розова панделка и блестящ тюл.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-..

49.00лв.

Rubies Костюм Чейс Paw Patrol

Костюм Чейс Paw Patrol RubiesКомплект от цял гащеризон и шапка.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият световен дизайнер, производит..

59.00лв.

Rubies Перука ARIEL

Перука ARIEL RubiesЕдин размер, който може да пасне на деца на различна възраст.Комплекта съдържа перука в оранжево.Официален лицензен продукт на Rubies Costume..

29.99лв.

Rubies Перука Вещица - сива

Перука Вещица - сива RubiesКомплекта включва перука в сив цвят с размер 61 смОфициален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият световен дизайн..

15.99лв.

Rubies Перука Китайско момиче

Перука Китайско момиче RubiesЕдин размер, който може да пасне на деца на различна възраст.Официален лицензен продукт на Rubies Costume Company - най-големият св..

34.99лв.