Детски конструктори и лего

Детски конструктори и лего


Покажи :
Сортиране по:

Fisher Price Кула за сортиране крокодилче

Кула за сортиране Fisher Price, крокодилчеЗабавна играчка за сортиране.6 кубчета в различни ярки и пъстри цветове. Наредете ги едно върху друго за да създадете ..

21.90лв.

Fisher Price Формички за сортиране

Формички за сортиране Fisher PriceТези цветни блокове запознават децата с цветовете и формите, докато сортират, подреждат и пускат блоковете през отвора на капа..

19.90лв.

LEGO Батмобил BATMAN MOVIE

70905 Батмобил LEGO BATMAN MOVIEСкочете в Батмобила с Батман™ и Робин™. Превключете колелата в състезателен режим и натиснете газта. Превключете в режим на ками..

130.47лв.

LEGO Взлом в пещерата на прилепаBATMAN MOVIE

70909 Взлом в пещерата на прилепа LEGO BATMAN MOVIE Пингвина е влязъл с Патешката кола и е на път да открие всички тайни на Батман! Превърнете се от Брус У..

223.90лв.

LEGO Върховният Батмобил LEGO BATMAN MOVIE

70917 Върховният Батмобил LEGO BATMAN MOVIEСигналът на Батман в блокчето за светлина е запален, така че тръгнете с Батман, Робин, Батгърл и Алфред Пениуърт..

285.90лв.

LEGO Глиненото лице - размазване LEGO BATMAN MOVIE

70904 Глиненото лице - размазване LEGO BATMAN MOVIEГлиненото лице™ е дошъл без покана на партито по случай пенсионирането на Комисар Гордън и стреля с глина нав..

75.23лв.

LEGO Двойно разрушение с Двуликия LEGO BATMAN MOVIE

70915 Двойно разрушение с Двуликия LEGO BATMAN MOVIEДвуликия разбива всичко по пътя си със страхотния екскаватор. Скочете в кабината на Батмотора с Батман ..

109.00лв.

LEGO Жокера – невероятен лоурайдър

70906 Жокера – невероятен лоурайдър LEGO BATMAN MOVIEЖокера™ обикаля из Готъм Сити с Харли Куин™ и двамата непрекъснато извършват престъпления. Настигнете невер..

112.37лв.

LEGO Килър Крок - опашата кола

70907 Килър Крок - опашата кола LEGO BATMAN MOVIEКилър Крок, Зебрамен и Тарантулабягат от пристанището на Готъм Сити. Прелетете по водата до доковете и стреляйт..

159.00лв.

LEGO Нападение с токсичния камион на Бейн LEGO BATMAN MOVIE

70914 Нападение с токсичния камион на Бейн LEGO BATMAN MOVIEБейн предизвиква хаос в града със своя токсичен камион 6x6. Долетете с машината на Батман, за д..

109.00лв.

SIMBA Дино парк

Сега можеш да пресъздадеш интригуваща сцена с динозаври.Заловете динозаврите и ги затворете в клетката.Забавен и интересен комплект, който ще грабне вниманието ..

139.00лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Айфеловата кула

3D пъзел Айфеловата кула от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене35 частиПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Боен Хеликоптер AH-1 Cobra

3D пъзел Боен Хеликоптер AH-1 Cobra от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене63 частиПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Изтребител SU-35

3D пъзел Изтребител SU-35 от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепенеПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Самолетоносач Киев

3D пъзел Самолетоносач Киев от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене84 частиПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Статуята на Свободата

3D пъзел Статуята на Свободата от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене39 частиПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Тауър Бридж

3D пъзел Тауър Бридж от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене41 частиПодходящо за деца над 6 години...

9.99лв.

Thinkle Stars™ 3D пъзел Храм Св. Василий Блажени

3D пъзел Храм Св. Василий Блажени от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене46 частиПодходящо за деца над 6 годи..

9.99лв.

Thinkle Stars™ Веселата ферма

Как се играе:Отделете частите на пъзела с животни от игралните карти. Най-малкият играч започва първи, като завърта спинъра. Необходимо е да намери животното, к..

14.99лв.

Thinkle Stars™ Дървен пъзел за цветовете и формите

Дървен пъзел с 8 цветни форми!Забавна игра, с която детето ще научи основните форми и цветове. С повдигане на формата, детето ще прочете нейното наименован..

14.99лв.

Thinkle Stars™ Дървен пъзел форми, цветове, дизайн и животни

Дървен пъзел с 9 елемента!Забавна игра, с която детето ще свързва животните и предметите с техните цветове.Подходящо за деца от 1 до 3 години..

14.99лв.

Thinkle Stars™ Дървена гъсеница пъзел за цветове и форми

Усмихната гъсеница ще забавлява детето, докато разпознава формите и цветовете.Подходяща за деца от 1 до 3 години...

19.99лв.

Thinkle Stars™ Дървена игра за времето

Веселите животни на дървото ще покажат на детето – Времето. Сезоните, дните от седмицата, месеците, датите от календара, часовника и прогнозата за времето ..

19.99лв.

Thinkle Stars™ Лото с животни

Цел на играта:Да бъдеш първият, успял да събере всички карти с животни от своето игрално поле.Играта стимулира разпознаването на различните видове среда на живо..

14.99лв.

Thinkle Stars™ Моят магазин за Цветя

Моят магазин за Цветя е 3D пъзел от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене77 частиПодходящо за деца над 6 годин..

9.99лв.

Thinkle Stars™ Моят магазин Сладкарница

Моят магазин Сладкарница е 3D пъзел от хартия и експандиран полистирен.лесно сглобяванене изисква рязанене изисква лепене79 частиПодходящо за деца над 6 го..

9.99лв.

Thinkle Stars™ Моята първа игра с числа

Цел на играта:Да бъдеш първият, успял да събере всички 6 карти-отговори от своята карта със задачи.Забавна игра за съответствията, която стимулира детето да се ..

19.99лв.

Thinkle Stars™ Настолна игра Еврика !

Еврика е игра за памет и наблюдателност, която не е като другите. Играчите започват играта от някой от четирите ъгъла на полето – тигър, риба, лъв или сърна. Иг..

19.99лв.

Thinkle Stars™ Семейна игра Мисловна Галактика

Как се играе? Поставете всички космически кораби на въпросителната в средата на игралното поле. И започнете да се придвижвате с една позиция напред по най-вътре..

24.99лв.

Thinkle Stars™ Семейна игра По Света

Състезателна игра, с която да се забавлява цялото семейство. Участниците ще научат интересни факти за държавите по света, в стремежа си да станат победители. Пъ..

24.99лв.