Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

ABC Design Бебешка количка Cobra Plus Rainbow

Все още без оценка Напишете коментар
1,250.00лв.
Код на продукта:
ABCCOP31107505RA
Производител:
ABC Design
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

 • ABC DESIGN Бебешка количка Cobra Plus Rainbow е по-спортна, но в същото време стилна количка, която се променя заедно с детето Ви. Лесна за управление, както в градски условия, така и за разходка в планината. 

  Още от самото раждане, може да настаните бебето в големия и просторен кош. Лесен за инсталиране и компактен, когато не се използва. С подвижна дръжка и голям сенник с прозорче за наблюдение. Ползването на кош за новородени е 5 до 6 месеца след раждането.

  Следващият вариант - седалката. Избирате между три позиции на тялото - изправена, полу-легнала и легнала. Седалката е с пълнеж от мемори пяна, която обгръща тялото на детето. Поставката за крачета може да се удължи и регулира, така че да стане едно комфортно място за дрямка на открито. Възможност за смяна на посоките, според предпочитанията и възрастта на детето.

  Голям сенник с прозорче и възможност за удължаване. Той ще осигурява дебела сянка, както и ще защитава в случай на дъжд. Текстилната част е обшита със светлоотразителни ленти.

  Компактния размер при сгъване позволява превозването и в най-малкия багажник на кола.

  Количката е с иновативна система, чрез която контролирате окачването на гумите. Независимо от терена детето ще се вози меко без подрусвания.

  С регулируемата дръжка се чувствате спокойни независимо от ръста на татко, баба или някоя приятелка. От там контролирате спирачката. Лесна за използване и супер надеждна, заключвща задните две гуми. 

  Този модел е с три големи гуми. Предното колело е единично и се върти на 360 градуса, като може да бъде ограничено с натискането на един бутон. 

  Разполагате с багажник за играчки или покупки, свалящ се предпазен борд и 5-точков регулируем колан с подплънки за раменете. 

  * Коша се продава отделно


Напишете коментар