Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

Бебешки магазин Дундьо - Колички, прoходилки, бънджита, играчки, дрешки, кошари и аксесоари за бебето.

ABC Design Бебешка количка 2 в 1 3 Tec Street

Все още без оценка Напишете коментар
899.00лв.
Код на продукта:
ABC3TC3902702
Производител:
ABC Design
  • *Безплатна доставка

  • *Дундьо CLUB

ABC DESIGN Бебешка количка  2 в 1 3 Tec Street  е стилна и функционална количка, която се променя заедно с детето Ви. Лесна за управление, както в градски условия, така и за разходка в планината. 

Още от самото раждане, може да настаните бебето в големия и просторен кош. Лесен за инсталиране и компактен, когато не се използва. С подвижна дръжка и голям сенник с прозорче за наблюдение. Ползването на кош за новородени е 5 до 6 месеца след раждането.

Избирате между три позиции на тялото - изправена, полу-легнала и легнала. Седалката е с мека подложка, която може да сваляте. Поставката за крачета се регулира, така че да превърнете количката в едно комфортно място за дрямка на открито. Възможност за смяна на посоките, според предпочитанията и възрастта на детето.

Голям сенник с прозорче и възможност за удължаване. Той ще осигурява дебела сянка, както и ще защитава в случай на дъжд.

Сгъването на количката става бързо и лесно. Само за минута-две може да я разглобите на съставни части, така че да се побере и в най-малкия багажник. 

Количката е с голям амортисьор разположен под седалката на детето. Той омекотява возенето независимо от терена.

Този модел количка разполагат с дръжки 2 в 1 - хоризонтална дръжка, която е статична и две отделни телескопични дръжки. Практично решение, което задоволява различните вкусове.

Предното колело е двойно. Върти се на 360 градуса, като може да бъде застопорено с натискането на едно копче. 

Разполагате с голям багажник за играчки или покупки, свалящ се предпазен борд и 5-точков регулируем колан с подплънки за раменете. 

Спирачката е крачна и стопира двете задни колела. 


Напишете коментар