Бебешки везни

Бебешки везни


Покажи :
Сортиране по:

Reer 6409 Mузикална везна

Везната на Reer има високи страни, които осигуряват допълнителна защита за детето, а интегрираната функция за включване на музика допринася за спокойното му леж..

119.00лв.

Alecto Електронна бебешка везна

Бебешката везна е много полезен уред за всяко новородено бебе. Благодарение на него можете да следите важни показатели за разтежа на вашето дете.Подходяща за из..

109.00лв.

CANGAROO ЕЛЕКТРОННА БЕБЕШКА ВЕЗНА

ЕЛЕКТРОННА БЕБЕШКА ВЕЗНА - CANGAROOЕлектронен бебешки кантар с обхват на измерване максимум до 20 кг и точност до 10 грама. Работи с помощта на 4 алкални батери..

95.00лв.

Cangaroo Електронна бебешка везна

Продуктът представлява електронен бебешки кантар с обхват на измерване максимум до 20 кг и точност до 10 грама.Кантарчето работи с помощта на 4 алкални батерии ..

95.00лв.

Miniland Baby Везна Scaly UP

Перфектната везна за всички етапи на растеж.Към везната има две табли, които позволяват да претегляте както бебе от раждането му, така и по-големи деца. Бе..

148.00лв.

Mutsy седалка за детска количка IGo Urban Nomad Pure Fog 2017

Mutsy седалка и сенник за детска количка IGoХарактеристики:Седалката е подходяща за употреба от деца на възраст 6+ месеца или от момента в който могат..

497.00лв.

Mutsy седалка за детска количка IGo Urban Nomad Pure Sand 2017

Mutsy седалка и сенник за детска количка IGoХарактеристики:Седалката е подходяща за употреба от деца на възраст 6+ месеца или от момента в който могат..

497.00лв.

Visiomed Кантар 2 в 1 Kiddy Up

VM-03091 Бебешки/юношески кантар 2 в 1Kiddy Up® е първият прогресивен бебешки кантар, който следи теглото на вашето дете от раждането до юношеството. Със с..

165.00лв.

Електронна детска везна с ръстомер AGU - Wally

Електронната детска везна с ръстомер AGU - Wally помага на родителите да следят за правилното тегло, ръст и развитие на новороденото. Везната може да ..

175.00лв.