Бебешки магазин Дундьо

Бебешки магазин Дундьо

Бебефон с камера Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" Smart HD

Все още без оценка Напишете коментар
399.00лв.
Код на продукта:
HBBC4446-WHEU-02
SKU: HBBC4446-WHEU-02
Производител:
Hubble Connected
 • *Безплатна доставка

 • *Дундьо CLUB

Бебефон с камера Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" Smart HD поддържа перфектна картина с HD резолюция, за да наблюдавате своето бебе. Камерата на бебефон Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" Smart HD има възможност да се накланя или завърта, така че да имате идеален изглед към бебето. За да наблюдавате новороденото, видео бебефон Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" Smart HD има функция за нощно виждане с инфрачервена светлина, за максимално ясна картина, дори когато е тъмно в стаята на бебето.

Когато новороденото се събуди и е нужно да го успокоите, може да се възползвате от функцията за обратна връзка. Така, дори и от разстояние, бебето ще чува Вашия глас и ще се чувства сигурно. Максималният обхват на работа на бебефон Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" Smart HD е до 300 м. Батерията издържа до 15 часа непрекъсната работа. Когато дойде време за сън, може да се възползвате от инсталираните бял шум, мелодии и аудиокниги, които ще успокояват и приспиват новороденото.

Приемник
Ще получавате ясна и ярка картина от стаята на бебето, дори и през нощта, благодарение на инфрачервена светлина. На родителското устройство може да следите температурата в стаята на новороденото. Чрез функцията за обратна връзка, може да успокоявате своето бебе от разстояние, благодарение на вградените микрофон и говорител. Само с натискането на един бутон може да активирате мелодии.

Ясна и ярка картина
Наблюдавайте своето бебе в реално време с ясна и ярка картина, чрез приемник с екран 5 инча. Той предлага HD видео, което гарантира, че няма да пропуснете и най-малките детайли.

Удобно родителско устройство
Без значение къде сте, в кухнята, на двора, този бебефон с камера ще Ви позволи да проверявате какво прави бебето, във всеки един момент. Камерата има обхват на работа до 300 м.

Успокояване на бебето
Когато има нужда да успокоите бебето, може да ползвате функцията за обратна връзка. Бебето ще чува Вашия глас и ще се чувства сигурно и защитено.

Създайте успокояваща обстановка
Благодарение на предварително инсталираните бял шум, мелодии и аудиокниги, Вие може да създадете успокояваща обстановка за новороденото бебе, така че да се отпусне и заспи бързо и лесно.

Употреба през целия ден
Не се заблуждавайте от малкия размер на родителското устройство. Той побира мощна презареждаща се батерия, която осигурява 15 часа непрекъсната работа на бебефон с камера Hubble Connected Nursery Pal Connect 5" Smart HD.

HubbleClub
Изтеглете приложението HubbleClub за повече вълнуващи функции. Абонаментът за HubbleClub отключва запис на видео и инструмент за проследяване на растежа и развитието на бебето, за да можете да улавяте специални моменти и да регистрирате всеки важен момент. И накрая, получавайте известия за звук и движение директно на своето смарт устройство отвсякъде, като гарантирате, че винаги ще останете свързани с бебето.

HubbleClub

Характеристики:

 • 5" дигитален цжветен екран
 • Режим на поверителност
 • Wi-Fi и 2.4 GHz безжична връзка
 • Дистанционно завъртане, накланяне на камерата
 • Увеличаване на картината
 • HD предаване на живо чрез смарт устройство
 • Подобрено инфрачервено нощно виждане
 • Мониторинг на стайна температура
 • Предварително инсталирани бял шум, приспивни песни и аудиокниги
 • Високочувствителен микрофон
 • Действа като интерактивен бебешки таблет, който вашето дете може да използва, докато расте
 • Предварително инсталирано интерактивно бебешко съдържание

Какво е включено?

 1. Монитор
 2. Камера
 3. Адаптер
 4. Дкументи
Напишете коментар